Höjdstäd

Rent Hus Svea AB använder SpaceVac höjdstädsystem passar perfekt för industrilokaler inom alla branscher och effektiviserar höjdstädningsarbeten markant jämfört med traditionella metoder. Systemet är optimerat för arbetshöjder på 2-16 meter.

Tillsammans med Outdoor-paketet rengör du även enkelt hängrännor och takpartier utomhus. Ett helt nytt sätt att tänka när det gäller rengöringsarbeten på hög höjd.

Systemet opereras från marknivå vilket gör arbetet mycket säkrare och att man slipper kostnader för dyr liftutrustning och avspärrningar. Våra sugenheter är kraftiga proffsmaskiner av högsta kvalitet och det finns ett brett utbud på munstycken som ger effektiv städning av ytor på väggar och i tak.

Kamerasystemet ger operatören exakt överblick av arbetet och med hjälp av IR-teknik klarar man också arbete i dåliga ljusförhållanden. Som tillbehör finns en inspektionsstång med teleskopfunktion, som gör att man får en förstklassig utrustning för att inspektera svåråtkomliga ytor för att till exempel fastställa städbehov. Kameran levererar både rörliga bilder och stillbilder som kan sparas och lagras.

Med SpaceVac höjdstädsystem blir det enklare, säkrare och kostnadseffektivare när det gäller höghöjdsstädningsarbeten både inomhus och utomhus.

Vi utför även: